Részletek

  • Széria / Egyedi Széria egyedi elemekkel
  • Front/korpusz Matt szürke / san remo
  • Konyhabútor ára 1.330.000 Ft
  • Készítés éve 2023

Széria matt mdf szürke konyhabútor, egyedi megoldásokkal megspékelve

Zsuzsi ajánlás útján keresett fel bennünket, mert elégedett volt a referenciákkal és a neten olvasható véleményekkel. Széria bútorcsaládból nézte ki a Laura matt mdf típust, ami a nettfront K114/D marásmintás északi jeges szürke frontjával készül. És neki is kezdtünk a tervezésnek…

Konyhabútor akciós áron

Ami fontos volt, hogy nincs külön kamraszekrény, így jobb oldalról indulva 30-as álló Dispensa kamravasalattal kezdtünk, fehér tálcák lettek kiválasztva hozzá. Maga a vasalat ugyan nem tartozik az olcsó árfekvésbe, de nagyon stabil,masszív és minőségi darab, kihúzva minden átlátható és elérhető, így azt gondolom érdemes belefektetni, mert egy konyhabútor hosszú távra szól és az egyik fő szempont, hogy praktikus legyen.

A másik végére tettünk még egy 20-as kihúzható fűszeres vasalatot, hogy a fontosabb, gyakran használt fűszerek,liszt, olaj kézközelben legyen.

Foglaljon időpontot

A mosogatós elembe Blanco Flexon 60/II szelektív kuka került, a mosogatótálca és csaptelep az olasz Elleci márkából került kiválasztásra fekete színben. Az elszívó teleszkópos fekete üveglapos típus lett Cata TF-2003-as és szintén fekete fogantyúk kerültek a szürke frontokra, nagyon jó összehatást keltve.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve, az ár tartalmazza a munkalap, mosogató, csaptelep, szelektív kukát, kamravasalatot, elszívót, fűszeres kosarat, fogantyút és alap kiegészítőket, nem tartalmazza a  szállítás-beszerelési költség összegét.

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. 06 30 213 0663

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Visszahívást kérek

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.