Részletek

  • Széria / Egyedi Széria
  • Front/korpusz Matt fehér / sonoma
  • Konyhabútor ára 1.073.840 Ft
  • Készítés éve 2021

Széria matt mdf szürke konyhabútor, egyedi megoldásokkal megspékelve

Megrendelőnk külföldről navigálta le az egész projektek, ami szerencsére zökkenőmentesen alakult. Mindent gyorsan, rutinszerűen meg tudtunk beszélni, nagyon jó volt a kommunikáció a megrendelő és köztünk, így gyorsan haladtunk. 

Konyhabútor akciós áron

A fotón sajnos nem látszik, de a bútor alsó része teljesen befut a lépcső alá, hogy amennyire lehetett ki legyen használva a pakolós rész, de természetesen a főbb részek az L alakú részben és az álló elemekben valósult meg. Mindenképp fahatású munkalapot szerettek volna fehér frontokkal, így esett a választás a Laura konyhabútor családra. És, hogy még melegebbé tegyük az összképet, a korpusz is sonoma szín lett, így egy egységes összképet ad. Beépített hűtő került az álló sütős-mikrós elem mellé, mert ez egy központi hely és fontos volt a szép egységes kép. Az L alakú részben sok fiók kapott helyet, mert minden átlátható benne, sokkal praktikusabb, mint az ajtós elemek. A gépek és a mosogatótálca fekete színű lett, ez is nagyon szépen harmonizál a másik két színnel. Itt egy fontos dolog volt, hogy a mosogatós oldalon egy közlekedő rész is van, és szerették volna elrejteni, illetve másik funkcióként egy párpult jellegű részt kialakítani, magas bárszékekkel is oda lehessen ülni. 

Széria bútorok közül ez az egyik kedvenc konyhám, nekem nagyon tetszik az összkép.

Foglaljon időpontot

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve, az ár tartalmazza a munkalap, fűszeres kosarat, fogantyút és alap kiegészítőket, nem tartalmazza a  szállítás-beszerelési költség összegét.

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. 06 30 213 0663

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.

Visszahívást kérek