Részletek

  • Széria / Egyedi Egyedi
  • Front/korpusz 6010 / F302
  • Konyhabútor ára 2.250.000 Ft
  • Készítés éve 2022

Egyedi magasfényű bézs konyhabútor

Megrendelőnk nem az utóbbi évek és még most is népszerű fautánzatú munkalapját és korpuszát álmodta meg, kicsit különlegesebbet szeretett volna, így esett a választás az egger F302 Ferro Bronze színére, ami nagyon jó kontrasztot ad a fényes bézs fronthoz. 

Konyhabútor akciós áron

Ennél a megrendelésnél határozott elképzelések voltak, mert az előző konyhabútor adottságaiból és hiányaiból körvonalazódott miket kell megvalósítani, minek kell helyet teremteni stb. 

Konyhabútornál az alábbi anyagok kerültek felhasználásra
– gizir magasfényű bézs front
– korpusz és a munkalap, egger F302 Ferro Bronze
– fogantyú barna mart
– mosogató tálca – csaptelep Elleci
– fűszeres kosár, sarokba forgókosár, kihúzható konyharuha tartó
– szelektív kuka
– gépek Electrolux, elszívó Valto
Miután a konyha és az előszoba rész egy légtérben van, így fontos volt a színek harmonizálása, ezért ugyanabból a Ferro Bronze bútorlapból készült az elektromos kandalló burkolata is.
Az előszoba bútor színben a beltéri ajtók színét kapta, itt fontos volt, hogy legyen hely a kulcsoknak, cipőknek, kabátoknak, le is lehessen ülni és felül plusz tárolókkal a ritkábban használt dolgokat el lehet rejteni.
A fürdő a régihez képest 360 fokos fordulatot vett, a kád helyére összefolyós tusoló került, a mosógép átkerült a mosdó mellé és egy hosszabb pultot kaphatott, rajta kis szekrénykével, ahol mindenki megtalálja a saját piperéit, a túloldalt pedig egy álló alul fiókos-felül ajtós szekrény, ami rengeteg cuccot el tud nyelni és mellette egy kis szennyesruha tartó szekrény is helyet kapott ugyanabban a stílusban, amiben a ruhaneműk válogatva, külön fakkokba mosásra előkészítve bekerülhetnek.
Ha te is épp lakás/konyha felújításon gondolkodsz, nálunk megtalálod a széria bútorokat, amit akár kibővíthetsz egyedi elemekkel is, vagy teljesen egyedi gyártással is elkészítjük Neked álmaid bútorát.
„TEGYÉL EGY PRÓBÁT, AJÁNLATUNK NEM KERÜL SEMMIBE!”
Egyeztetett időpontban várunk Téged is bemutató termünkben, ahol részletesen átbeszéljük és megtervezzük bútorod, amit mindössze 4-6 héten belül már használatba is vehetsz.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve, az ár tartalmazza a munkalapot, fűszeres kosarat, fogantyút, sarokba a forgókosarat, mosogatót-csaptelepet és alap kiegészítőket. Nem tartalmazza a  szállítás-beszerelési költség összegét és a beépíthető készülékekekt.

Foglaljon időpontot

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. 06 30 213 0663

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.