Részletek

  • Széria / Egyedi Széria
  • Front/korpusz Magasfényű capuccino / etna
  • Konyhabútor ára 1.262.000 Ft
  • Készítés éve 2022

Széria magasfényű capuccino Antónia konyhabútor

Egy fiatal párnak terveztük és készítettük el a divian magasfényű bútorcsalád konyhabútorát. Ennek a konyhacsaládnak a neve „Antónia”. Nagyon népszerű ez a konyhatípus, mert sokoldalúan tervezhető vele, széles elemválasztékából számos variáció kialakítható.

Konyhabútor akciós áron

Két külön falra kerültek a bútorok, bal oldalon 127, másik oldalon 304 cm helyünk volt. A kiállások fixek voltak, így ahhoz kellett igazítani a kiosztást. 
Bal oldalon két álló elem kapott helyet, beépített hűtő és álló sütős-mikrós elem, amibe beépített mikró került. A hosszabb oldalon 15-ös kihúzható fűszeressel kezdtük, hogy ne a falon legyen a főzőlap, legyen egy kis hely, kényelmesebb legyen. A mosogató tálca Elleci gránit mosogató, tortoga színben, ami nagyon jól harmonizál a fronthoz és a munkalaphoz is, ami Egger U702-es lett. A mosogató alatt 50-es Blanco szelektív hulladékgyűjtő kapott helyet.A felső elemsorban, hogy egy kis szimetriát belevigyünk 15-ös elemmel indul és végződik a sorunk. Fogantyúnál minél rejtettebbet szerettek volna, így esett a választás a szálcsiszolt  Lucata fogantyúra, ami eleganciát kölcsönöz a bútornak.
Ebbe is belecsempésztük az egyediséget, mert a széria elemeket feldobtuk a kiegészítőkkel. 

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve, az ár tartalmazza a munkalap, mosogató, csaptelep, szelektív kukát, nem tartalmazza a  szállítás-beszerelési költség összegét.

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.