Széria magasfényű fehér-fehér Antónia bútorcsalád – szigettel

Részletek

  • Széria / Egyedi Széria
  • Front/korpusz Mf. fehér / fehér
  • Konyhabútor ára 1.408.000 Ft
  • Készítés éve 2021

Széria magasfényű fehér Antónia konyhabútor - szigettel

Most egy számomra nagyon kedves megrendelőnknek a konyhabútorát mutatjuk be, már többször dolgoztunk együtt és számomra jó érzés, hogy mindig cégünket választja, mert elégedett volt mindig a munkánkkal, hozzáálásunkkal és nem utolsó sorban árainkkal is. 

Konyhabútor akciós áron

Szeretett volna mindenképp egy szigetet, hogy egy gyors reggelizéshez ne kelljen az étkezőrészt használni, illetve ki tudja használni a plusz munkapult lehetőséget is.  

A konyhatervezés elején megvoltak a biztos igények, amiket mindenképpen szeretett volna megrendelőnk, így ezeket szem előtt tartva, próbáltuk a legjobbat kihozni. A sütő-mikró álló elembe került, hogy a sütőhöz ne kelljen lehajolni, minél több fiókos elem legyen, mert könnyebben átláthatóbb, mint az ajtós verziónál. A sarokelem, hogy minél jobban kihasználható legyen 4 tálcás rácsos vasalat került bele. A mosogató alá Blanco szelektív kuka kapott helyett, a mosogató és a csaptelep pedig az Elleci márkából került kiválasztásra. A főzőlap utáni utolsó elem egy kis kihúzható fűszeres lett, hogy legyen egy pici munkalap rész még a falig, így kényelmesebb.
A túloldalon egy beépített hűtő került, mellé nyitott polcos összeállítás és felettük kétajtós zárhatós szekrény. 

Foglaljon időpontot

A sziget egyik oldala szekrényes, másik vége odaülősnek lett kialakítva. A munkalap és az asztallap az egger H-3303-as típusa lett és az ablakpárkányok is ugyanebből az enyagból lettek megoldva, hogy még jobban harmonizáljanak egymáshoz.  

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg munkalap, mosogató-csaptelep, szállítás-beszerelési költség nélküli összeg.

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.

Visszahívást kérek