Részletek

  • Széria / Egyedi Széria
  • Front/korpusz Mf. fehér-antracit / fehér
  • Konyhabútor ára 613.340 Ft
  • Készítés éve 2022

Széria magasfényű Antónia konyhabútor fehér-antracit front

Hatvan településre került ez a szép magasfényű konyhabútor, ennél a megrendelésnél a munkalapot ott helyben szerezte be, csak a bútor elemeket rendelte cégünktől, így a beszerelését is ő szervezte, de nálunk ennek sincs semmi akadálya, ha valaki meg tudja oldani akár az elszállítást, akár a beszerelést nyitottak vagyunk, hiszen sokaknak ez is nagy segítség, hogy esetleg ezeken a költségeken tudnak spórolni, mert családon belül vannak ügyes kezűek és be tudják építeni.

Konyhabútor akciós áron

Emlékszem, hogy ennél a megrendelésnél nagyon profin megkaptam az elképzelést, felskiccelve papírra a sorrendet, elemek cikkszámát, nekem nagyon könnyű dolgom volt, mert csak azt kellett ellenőriznem, hogy a falméretekhez képest méretben jók e az elemek, a kiállások helye stimmel e, így gyorsan tudtuk is véglegesíteni.  

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg munkalap, mosogató-csaptelep, szállítás-beszerelési költség nélküli összeg.

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.