Széria fehér matt mdf Laura bútorcsalád egyedi elemekkel kiegészítve

Részletek

  • Széria / Egyedi Széria egyedi elemekkel
  • Front/korpusz Matt mdf fehér / fehér
  • Konyhabútor ára 1.322.500 Ft
  • Készítés éve 2021

Széria Laura matt fehér konyhabútor egyedi elemekkel kiegészítve

Édesanya és lányának terveztünk és építettünk be konyhabútort előszoba résszel kiegészítve. Most az édesanya elkészült bútorát mutatjuk be elsőnek.

Konyhabútor akciós áron

Egy strang beugró miatt kicsit nehezebb volt a kialakítás, de a végeredmény szerintem önmagáért beszél. Próbáltunk minden helyet kihasználni és praktikusan megoldani, hogy kényelmes legyen a használat kedves megrendelőnknek. A sarokelembe magic corner vasalat került, mert a sarokelemeket senki sem szereti a behajolgatás, nehezen elérhető részek miatt, így ezzel a megoldással áthidaltuk ezt a problémát. A fogantyúk antik-kerámia betétes elegáns típus lett választva, mosogatótálca az elleci Tekno 400 mély+csepegtetős, csaptelep Elleci Adige íves ívelt formájú. A mosogató mellett mosogatógép kapott helyet 45-ös integrált változat. Munkalapnak az egger U702-es finom paszterl szín került rá az elemekre, ami a csempéhez nagyon jól passzolt. A túloldalon valahogy a hűtőt is el kellett helyezni, mert a konyha részben már nem fért el, így normál beépített hűtőt építettünk be, bal oldalon pedig egy kis kazán, villanyórát kellett felül eltakarni, alul pakolós rész lett. És külön készült egy kis előszoba fal is, hogy kényelmesen le lehessen pakolni, cipőt felvenni stb. 

Majdnem az összes gép Beko típus, fehér sütő és főzőlap eleganciát ad a konyhabútorhoz, szépen belesimul. Elszívó Cata TF526 WH fehér üveglapos, is belesimul, mert nem volt cél kiemelni a gépeket a bútortól. 

Foglaljon időpontot

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg gépek, szállítás-beszerelési költség nélküli összeg.

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.