Részletek

  • Széria / Egyedi Széria
  • Front/korpusz Mf. capucc / ibiza
  • Konyhabútor ára 1.480.000 Ft
  • Készítés éve 2022

Széria Antónia konyha magasfényű cappuccino színben

Ráckevén egy új építésű házba terveztük-szállítottuk és szereltük be ezt a szép szigetes konyhabútort. Minden eleme a széria Antónia bútorcsaládból van, az egyedi megoldások a hátfalpanel, mosogató-csaptelep, munkalap lett más gyártótól kiválasztva.

Konyhabútor akciós áron

Nagyon szép megoldás a beépített hűtő, mert szépen egybeolvad a többi bútorral. Itt is vaciláltak, hogy szabadonálló vagy beépített legyen, de miután ez a tér egybe van a nappali-étkezővel, így azt javasoltam, hogy legyen beépített, mert összképileg sokkal kellemesebb hatást ad, ugyanígy a mellette lévő álló elemmel amibe a sütő és beépített mikró kapott helyet. A teljes front magasfényű cappuccino, ibiza korpusszal. Ami még az eleganciát adja, hogy minden oldaltakarás, hűtő, másik oldal végei, sziget oldala és háta szintén magasfényű cappuccino szín lett. Munkalap Egger U702-es halvány cappuccino, a hátfalpanel pedig ki lett emelve direkt, hogy ne legyen minden annyira egy árnyalat, így a szintén Egger F311 lett kiválasztva, ami szintén homogén felületű, nincs nagyon benne semmilyen minta. A mosogatós elem 50 cm széles lett, ebbe bekerült a Blanco Flexon 50/2-es szelektív kukája, mosogatótálcának az Elleci Easy 135-ös gránit mély-csepegtetős tálca került tortora színben, ami szintén beleolvad a munkalapba, mert nem volt cél a mosogató kiemelése. Csaptelepnek a színazonos Sava került behelyezésre. A sarokelembe beépítésre került egy félkör két tálcás kiforgatható vasalat. Fiókok-kivetőpántok csillapítósak, így összességében látványilag és felszereltségben vetekszik egy egyedi bútor készítéssel, ebből is látszik, hogy a széria elemekből is milyen jó kis összeállításokat lehet kihozni. Az összes beépíthhető készülékek mi szállítottuk a Beko márkából lettek választva. Az étkező asztal Márkó fantázianevű magas minőségű, bővíthető asztal lett, székek hozzá a Hektor családból keerültek kiválasztásra.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg gépek,  szállítás-beszerelési költség nélküli összeg.

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.