Miben rejlik az Olivia konyhabútor egyedisége

Divián kft különböző stílusú konyhákat tervez, az Olivia konyhabútor egyediségét leginkább a színvilága adja. Konyhabútorgyártó stílusai között megtalálható a hagyományos vagy vitrage és a modern stílus egyaránt. Míg a vitrage stílus világos színei és minimál ajtó rajzolata adja, addig egy modern stílus az egyszerű vonalvezetés, felnyíló szerkezetek és színvilág formálja.

Konyhabútor akciós áron

Olivia konyhabútor, mint az összes Diviános típusnál itt is szekrénytestet és ajtó front színt kell választani. Az ajtófrontoknál azonban változik a helyzet. A front felületeken is megjelenik a korpusz által választott szín.

Foglaljon időpontot

Kétszer két szín választható, minden esetben keresztszálas vízszintes erezetű bútorlapok köszönnek vissza a front felületen. Alsó ajtófront alsó részében illetve a felső ajtófront felső részében jelenik meg a sötétebb bútorlap szín.

 

Hogyan készítik az Olivia konyhabútor front felületeit?

Gyártástechnológia szempontjából egy viszonylag olcsó, szép, ugyanakkor tartós megoldású ajtót tudnak kialakítani. Egyetlen egy hátránya, hogy ezeknek az ajtóknak szemben a normál egy bútorlapból készült ajtókhoz képest száradási időt kell biztosítani.

Nos nézzük csak mi szükséges hozzá: Egy lamellózó gép, valamint íves lamella és ragasztó. Szekrénytestek gyártásánál is használják ezt a technológiát ez esetben összeszorítók is szükségesek. A lamello egy asztalosiparban összeszerelő rendszer. Azon alapul, hogy az összekívánt alapanyagokat illesztik és egy horonyot fúrnak amibe egy keksz alakuú részt vezetnek be.

Illesztésnél a lamelló egyik felét máris ragasztják- aminek nagy előnye hogy a lamelló be is dagad ebbe a felületbe. Ebben az esetben megfelelő száradás után gyakorlatilag ezen a felületen sérülés nélkül már képtelenség szétszedni a két alkatrészt. Ilyenkor még élzáratlan bútorlapot lamellózák, majd száradás után egyben a kétszínt élzárják.

Visszahívást kérek

 

Elemes Olivia konyhabútor is lehet egyedi

Ha az egyedi szót meghalljuk sokak rögtön a méretre készülő bútorokra gondolnak. Nos azokat a bútorokat egy előzetes felmérésen az asztalos felméri majd ezek után minden millimétert kihasználva az ügyfél igényeire szabnak. Ilyenkor is érdemes figyelembe venni az asztalos tanácsait, észszerűség határain mozogva. De miért is írom, hogy egyedi lehet az Olívia konyhabútora?

Nem találkoztam még olyan gyártóval, aki ennyire perecízen és egyedi stílusban elkészítené a széria bútorát. Tömeggyártásban ismerünk jópár neves áruházat, de egyikbe sem látni ilyen ajtótípust- ezért feltétlen egyedi ez az összeállítás.

Mindezeken túl mint az összes Divián Kft. által forgalmazott konyhabútoroknál itt is nagyon széles az elemválaszték. Az ajtókon kívül már a torony elemeket is ragasztott technológiával készítik így a csavarhelyek egész biztosan nem látszanak.

 

Hol található az Olivia konyhabútor?

Amennyiben egy mintaterembe ellátogat akkor akár kiállítva is láthatja ezt az igazán modern konyhabútort. Ha ezt nem sikerülne akkor egy egy ajtótípust a gyártó szokott mintatermeknek küldeni, hogy a minőségét meg tudja nézni tapintani. Bemutatóterem felkeresésénél nem csupán egy ajánlatot kap, hanem a kollegák egy tervet is készítenek.

Ehhez ne sajnálja az időt, otthonába előzetesen mérje le a falakat. Vízkiállás, gáz, konnektor kiállások is nagyon hasznosak lehetnek egy terv elkészítésénél. Amennyibe a belmagassággal is tisztában van, úgy javaslatot is tudunk készíteni, hogy érdemes e alacsony vagy magas elemek elhelyezést.

Egy jól elhelyezett ajtó és ablak elhelyezésével remek egyenes vagy sarok megoldásokat lehet kialakítani az Olívia konyhabútor választásával. 3D -s látványterv elkészítése után mérlegelni tudja mennyire tetszik az adott összeállítás.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: