Mit tartalmazhat egy konyhabútor 200 cm-es változatba?

Konyhabútor 200 cm -es változatban sokféle lehet. Ár érték arány erőteljesen meg tud változni, ha a 200 cm tartalmaz egy beépíthető sütős páraelszívós elemet. Épp egy olcsó változatot is ki lehet fogni, ha a 200 cm kettő darab 80 cm -es elem van és egy 40 cm 1 ajtós egy fiókos szekrény.

Konyhabútor akciós áron

80 cm 2 ajtós változat ilyen esetekben sokszor egy teletálcás mosogatót is tartalmaz. Nem csoda, ha körülnéznek a médiába és 130.000 forinttól akár 400.000 forint is lehet egy bútor.

Foglaljon időpontot

Miért is lehet fontos a 200 cm? Miért ez a blokk konyháknak az egyik legnépszerűbb változata? Ha belegondolunk egy átlag családi házba kicsi általában a konyhát egy hosszabb egyenes felületre teszik.

 

Megéri blokk konyhabútor 200 cm szélességben venni?

Válasz természetesen igen. Gyártók és forgalmazók is sok esetben ezeket a konyhabútorokat kedvezőbb áron értékesíti. Vegyünk például egy panellakást, aminek nincs kialakítva a különálló kamra helysége.

Az összes Divián által forgalmazott konyhabútorhoz lehet kapni kamra szekrény- ami lehet polcos, illetve kihúzható vasalatrendszerrel is rendelni. A konyhabútor 200 cm -ben nem szoktak feleslegesen fiókokat behelyezni, mindenki tudhatja, hogy a fiókok fióksínek drágítják a bútor értékét.

Ezért aztán a konyhabútor 200 cm -jébe inkább egy 40-50 cm -s egy fiókos megoldást helyeznek el- ezzel biztosítva az evőeszközök helyét. Mindenkinek megkönnyítik a dolgát ha már egy meglévő blokkhoz kell kiegészítést választani.

Visszahívást kérek

Ha a mosogató a gond akkor az könnyedén orvosolható. Blokkban szereplő mosogató árát kiveszik az árból és helyére munkalapot akár munkalap bevágást és egy gránit mosogató is kerülhet.

 

Milyen variációk lehetnek konyhabútor 200 cm változatába?

Aminek feltétlen szerepelnie kell az a mosogató. Egy mosogató 50 cm szélességben már beépíthető, amennyiben kicsi a mosogató úgy itt helyet kaphat egy mosogató gép 60 cm szélességben, a maradék 90 cm kihasználásában pedig egy 60 cm beépíthető tűzhely és egy 30 cm széles kihúzhatós elem is szerepelhet.

Ilyen megoldásoknál gyakran találkozunk egy meglévő nagy kamrával, ahol a nagyobb edények is elférhetnek. Ez csak egy variáció a számtalanból. Ha jól kihasználható vagy szép konyhát szeretne, nem kell kompromisszumot kötnie. Széria konyhák széles elem választékai nagyban megkönnyítik a döntését.

Konyhabútornak egyszerre kell szépnek és praktikusnak lennie. Amennyiben kisebb költségvetéssel rendelkezik, úgy sok hasznos kiegészítővel könnyedén elvarázsolhatja konyhabútorát. A fém fiókoldalak, vagy teleszkópos felnyíló szerkezetek maguk egyszerűségében fokozzák a kényelmet.

Ahhoz hogy fokozzuk a kényelmet, különböző fémrácsokkal könnyíthetjük meg a tárolást. Élelmiszerek tárolására nagyon hasznos tud lenni, ha van külön szekrény

 

Tárolásra alkalmas lehet konyhabútor 200 cm -es méretbe?

Amennyiben megfelelően meg van tervezve egy egyedi bútor úgy azt megfelelően ki lehet használni 200 cm méretben is. Amennyiben egy szekrény 56+2 cm alsó mélységben készül úgy ezekben egy 55 cm mélységű fióksín beszerelhető. A polcokról nem is beszélve, 55 cm mélységben akár 2 sorba is elhelyezhető edény.

Egyedi konyhabútoroknál nem akadály, hogy a felső elemek is egyedi mélységbe készüljenek. amennyiben a belmagasság engedi úgy egy 75-90 cm magas elemek 30+2 cm mélységben készülhetnek 2-3 polccal. Ilyenkor, ha átgondolt a tervezés és felfelé lehet terjeszkedni úgy akár 35-40 cm magasságban 60 cm mélységben egy emelt felső rész még beépíthető.

Ezeket a dolgokat érdemes átgondolni, hogy egy kis helységet minden esetben praktikusan használjunk ki.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: