Divian konyhabútor zille stílusai azért érdekesek, mert színvilágától függően lehet egy klasszikus és egy vitrige stílus is

Divian konyhabútor zille stílusai azért érdekesek, mert színvilágától függően lehet egy klasszikus és egy vitrige stílus is. A klassszikus tölgy egy régi hagyományosabb színvilág, míg a vintage stilus legfontosabb célja, hogy világos, enyhén díszített egyszerű hatást érhessünk el.

Konyhabútor akciós áron

Divian konyhabútor zille konyhabútor ajtófrontjai a következők lehetnek: beige, rusztikus fehér, sonoma tölgy, wotan tölgy. Oldalai pedig sima fehér, petra tölgy, és sonoma tölgy lehet. Vákumfóliázott íves18mm vastag MDF frontja más stílust követ, mint egy laminált lapos konyha ajtófrontja.

Foglaljon időpontot

Az enyhe mintázat jó választás, ha nem szeretné túl dekorálni konyháját. Bútorajtók pántjai „becsapódás mentesek” lassító szerkezettel vannak felszerelve. Búzakalászos fogantyú pedig pazar benyomást keltenek.

 

Divian konyhabútor zille felszereltségeskála

Ebbe a konyhabútorba sem fog csalódni. Elemválasztéka rendkívül széles skálán mozog. Természetesen a gyártó nagyon jó tudja, hogy ez a színvilág inkább a hagyományos nyíló ajtók állnak jól nem pedig a modern felnyílló szerkezetek. Több egyedi stílusú felső eleme is van, többek közt a 80 cm -es két oldalt ívesre vágott ajtó, ami közt nyitott polc van. Illetve a két fiókos 2 ajtós vitrines felső rész.

Fiókok teljeskihúzású fiókcsúszóval vannak felszerelve. Minden esetben sima fehér bútorlap a kávaszerkezet. Az alsó elemek sima fehér bútorlapból készülnek, majd soroló oldalakat és a lábazatot lehet az ajtó színével azonos bútorlapból kérni. Felső elemek 72 cm magasak és ráütődő pántokkal készülnek. 7 féle színből választhatjuk ki a legideálisabbat. Víztiszta üvegese elemei 40 cm-es és 80 cm-es változatban érhetőek el.

Álló elemek ragasztott oldallappal készülnek, a többi köztes elem, csavarozva gyártják, Fontos és anyagtakarékos megoldás a ragasztás, ezáltal a toronyelem oldalához nem kell plusz sorolóelemet tenni, ami körülbelül másfél négyzetméter anyagmegtakarítást jelent.

Visszahívást kérek

Lábazatról még érdemes néhány szót ejteni: 10 cm magas állítható műanyag lábakkal van a szekrénytest felszelve, így a normál magasság munkalappal 86,2 cm. Amennyiben magasabb konyhabútort szeretnénk úgy ezt a lábat lehet állítani, vagy magasabb lábbal kérni a bútort. így akár extrém helyzetben 92 cm magas is lehet az alsó konyhabútor magassága.

 

Mi is a vákumfóliázott ajtó Divian konyhabútor zille esetében?

Manapság ha valakinek megemlítjük a vákumfóliázott megoldást már sejthető hogy nem a bútorlap élfóliázására gondolunk. Ez az anyagtípus a forgácslapok elterjedését követte. Míg a forgácslapok alkotó elemei között nagyok voltak a pórusok, ezért szinte lehetetlen volt egy tetszetősen sima felületkezelés, az MDF megjelenése a színesre lakkozott felületek lehetőségét indította el a bútoriparban.

Az MDF lapok kínálata rendkívül szélessé vált. Különböző táblaméretekben és különböző vastagságokban kaphatóak 3-48 mm-ig. Fajsúlyuk magasabb a forgácslapokénál. Ajtó marás mintáját egy előre megírt cnc program által vágják ki, majd ezután portalanítás és kötőanyag felvitelére kerül a sor.3D vákumprésbe való behelyezés után a PVC fóliákkal beterítik az ideálisan felhelyezett lapokat.

Hőprés segítségével a fóliát rápréselik az egyoldalt alapfóliával ellátozz MDF lapokra. Ezután az ajtók körbevágása következezik. Gyártó nagy hangsúlyt fektet a garanciára, ezért a törvénybe előírt két év garancia helyett +1 év gyártói garanciát vállal a konyhabútorokra.

 

Milyen kedvezmények várhatják Zille konyhabútor vásárlása esetén?

Vintage stílus kedvelőinek most kedvező lehetőséggel a gyártó 2023 év végéig 15 % kedvezményt biztosít konyhabútor vásárlása esetén. Számos helyen megtalálható kiállítva a konyhabútor, de ha érdekli ez a stílus a www.tekonyhad.hu oldalon meg tudja tekinteni a részletes elemválasztékot, illetve szín ajánlásokat.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: