Amennyiben új konyhabútort vásárlását tervezi, úgy a Divian konyhabútor árak biztos felkeltik az érdeklődését. A konyhabútor blokkok meglehetősen kedvező áron elérhetőek, a gyártó elemenként is sokszor ad akár tíz, tizenöt százalék kedvezményt.

Amennyiben új konyhabútort vásárlását tervezi, úgy a Divian konyhabútor árak biztos felkeltik az érdeklődését. A konyhabútor blokkok meglehetősen kedvező áron elérhetőek, a gyártó elemenként is sokszor ad akár tíz, tizenöt százalék kedvezményt.

Konyhabútor akciós áron

Vegyünk csak egy példát: Dalma krómlábas elemes konyhabútor kettő méter szélességben blokk konyha esetén 280.000 forinttól már elérhető. Ez esetben tartalmazza a 28mm vastag munkalapot és egy ráépíthető rozsdamentes mosogatót. Felső elemeiben megtalálható oldalra nyílós elem és felfelé gázteleszkóppal nyílós elem is, valamint 2 db üveges elem. De mi a helyzet a magasabb minőségű MDF konyhák áraival?

Foglaljon időpontot

Amennyiben egy Zille sarok megoldású konyhát választunk körülbelül 220*180 cm változatban úgy ez az ár nagyságrendileg 680.000 forintot érheti el. Ez a magyar gyártó úgy állította be a Divian konyhabútor árak nagyságát, hogy természetesen versenyképes legyen egy német, lengyel, svéd cégek által forgalmazott konyháival. Mindezek mellet a legnagyobb előny, hogy elemenként már össze is van szerelve.

 

Hogyan tevődnek össze a Divian konyhabútor árak?

Mint már előzőekben említettem a konyhabútort, ha megtervezik egyedül vagy akár bútorstúdióba személyesen egy látvány terv is készül. Ez megmutatja a gyártónak is, hogy hogyan helyezkedik el a bútor a valóságban lakásában. Rendelés leadás követően 4-6 hét alatt megérkezik a konyhabútor.

Ebben az esetben a szekrénytestek elemenként vannak összecsavarozva, vagy esetlegesen ragasztva -így a csavar helye nem is látszik. Amennyiben a munkalapot elemenként kérte úgy az rá is van erősítve a szekrénytestre. Mosogató bevágását alap esetben nem vágják ki, de szükség szerint kérhető. Divian konyhabútor árak elemenként vannak beárazva, így könnyű szerrel kiszámolható egy adott konyhabútor.

Forgalmazók többsége webshoppal is rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a vevői megrendeléseket. Szerencsére hónapról hónapra jönnek ki az aktuális kedvezmények. Van amikor akár egy negyedévre is érvényes 15 %-os elem kedvezmény. Máskor pedig blokk konyhákra 10-15 százalék kedvezmény várható.

Visszahívást kérek

 

Rejtett költségek a Divian konyhabútor árak kapcsán

Nos erre egyértelmű a válasz: Nincs Ennél a cégnél feketén fehéren meg van határozva mi mennyibe kerül. Egy korrekt bútorstúdió felhívja a figyelmet a lehetőségekre. Például, hogy lehet egybe kérni a munkalapot. Természetesen erre felárat számolnak- de ez nem rejtett költség.

Szállítás egy megadott helyre kerül, ahonnét jobb esetben közel 1 hét alatt házhoz szállítják a bútort. Tudni való, hogy a szekrénytesteket csomagolás nélkül szállítja a gyártó, gondos odafigyelés mellett.

Bútorstúdiók előre ki tudják számítani mennyibe kerül a házhoz szállítás, illetve a beszerelés költsége. Amennyiben a bútort Ön szeretné vagy szerelni, vagy szállítani és szerelni, úgy szállításra garanciát már nem tud adni a gyártó. Minden esetben gondosan átnézi a kollega az átvett árut és ha mégis valamiféle gond adódni az a gyártónak a szállítás napján még vissza is küldi.

 

Érdemes kérni a szállítást és szerelést?

Amennyiben Ön ért a kétkezi asztalos munkához nem idegen számára a bútor szerelés és van nagy teherautója akkor semmi akadály. Egész biztos be tudja szerelni a bútort. De ha már a szállítás gondot okoz akkor érdemes kérni a bútorstúdiótól a szakszerű szállítást.

Szerelés folyamán akadhatnak némi nemű problémák, amit egy laikus nem biztos, hogy észrevett a felmérés során. Esetleg egy nyíló vagy görbe fal esetén az asztalos kollegák már azonnal tudják a megoldást, hogy egy munkalap hátsó részének megmarásával mi az, ami kompenzálható.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: