Egy letisztult stílus, bármilyen elrendezésben egy modern összeállítás alakítható ki a Divian Dalma konyha elemválasztékából. Amennyiben sok időt töltünk a konyhában ez a konyhabútor típus megfelelő lesz idősnek és fiatalnak egyaránt.

Egy letisztult stílus, bármilyen elrendezésben egy modern összeállítás alakítható ki a Divian Dalma konyha elemválasztékából. Amennyiben sok időt töltünk a konyhában ez a konyhabútor típus megfelelő lesz idősnek és fiatalnak egyaránt.

Konyhabútor akciós áron

Különböző színválasztéka lehetővé teszi, hogy egy sötétebb akár ablak nélküli konyhába is egy megfelelő szín hatására, világos konyhát varázsoljunk Divian Dalma konyha hagyományos színei a Sonoma tölgy, Canyon tölgy, San remo tölgy.

Foglaljon időpontot

Mivel ennek a stílusnak van hagyományosan nyíló és felfelé nyíló változata is, kellőképp megbontja az egyhangúságot. Stílusát csak hangsúlyozza az üveges elem, ami egy egyszínű keretszínben pompázik.

 

Miért nincs a Divian Dalma konyha frontjának „szálfutása”

Szálfutásnak nevezzük azt a megoldást, mikor a bútorlap széliránya keresztszálba vízszintesen helyezkedik el. Vízszintes szálfutás tágítja a teret és az utóbbi időkben a modern konyhákat ezzel a szabászati módszerrel vágták. Tudni való, hogy az ilyen esetekben előre tudni kell az elemek elhelyezkedését, ez mind plusz embert és plusz anyagot igényelnek. Ez a bútorgyártó cég nem arra van beállva, hogy az egyedi megoldást preferálja, arra ott vannak az egyedi bútorgyártó cégek.

Ők a széria, gyors, anyagtakarékos konstrukciót keresik, kedvelik. Ezért olyan kedvező konstrukció a Divian Dalma konyhabútor is. Minden egyes konyhaszekrényre külön vágják a munkalapot, de felár ellenében egybe munkalap is kérhető. 18 mm faforgácslap oldalakkal és ajtókkal fiókokkal rendelkezik, süllyesztetté fejű forgácslap csavarral összecsavarozva. Hátfala 3 mm vastag HDF lemez, amit tűzőkapcsokkal rögzítenek.

Fiókok a fehér bútorlapos kávával készülnek, Kihúzható fiókcsúszóval, mely teljes kihúzású, de nem lassítós. Munkalap 28 mm illetve 38mm vastagságban rendelhető. Mosogatónak a cseptelep helye nincs kifuratolva, ezért forgatható, valamint falra szerelhető csaptelep is megoldható.

Visszahívást kérek

 

Szállítása és szerelése a Divian dalma konyhának

Ha már szállításról írunk akkor érdemes beszélni a szállítási határidőről is. Átfutási ideje egy ilyen típusú konyhának álltalában 4-6 hét. Természetesensen vannak kivételes alkalmak mikor ennél is rövidebb idő alatt szállítható. Termékeket elemenként, csomagolás nélkül szállítják, illetve karton sarokvédővel és műanyag pántolással van körbefogva.

Fogantyúk helye ki van furatolva, de nincs becsavarozva, mivel az sérülékennyé tenné szállításkor. Divian Dalma konyha elem választéka széles skálán mozog. Ha konyhabútort vesz, esztétikán kívül a funkció sem elhanyagolható. Divian dalma konyhabútor többféle funkciójú vasalatokat tart. Ügyfeleink nagy kedvence a kamra vagy Jolly vasalat. Keskeny elem praktikus kihasználására találták ki. Jolly kosarat például érdemes főzőlap környékére helyezni ezzel időt és helyet biztosítunk, hogy egy fűszeres tégelyt könnyen és gyorsan elérjen.

Egy ilyen konyhában biztos lehet abba, hogy mindennek lesz helye. Ha sarokelem is bekerül konyhájába, arra is van rögtön akár kétféle vasalat rendszer, de ha szükséges akkor polcos megoldással is rendelhető. Kamra szekrény 40 cm szélességben rendelhető. Az ideális kosármagasságoknak hála akár 3 négyzetméternyi helyet is ki lehet alakítani ezzel a megoldással.

 

Milyen gépeket válasszon Divian dalma konyhabútor rendelése esetén?

Divian Kft nagyban megkönnyíti a vásárlók döntését azzal, hogy minden megtalálható választékában. Többek közt a konyhai gépek is. Az Evido, Bosch és Whirlpool konyhagépek modern megjelenést biztosítanak Bizonyos termékeire 5 év garanciát vállal a cég.

Hűtőszekrények, mosogató gépek, tűzhelyek, páraelszívók szerepelnek a termék kínálatában. Amennyiben betér bútorstúdiónkba úgy megtekintheti a termékválasztékot katalógusból, vagy letöltheti egy internetes oldalon keresztül is.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: