Olívia konyhabútor család

BEMUTATÓTERMÜNK FELKERESÉSÉHEZ ÉS AJÁNLAT KÉSZÍTÉSHEZ KERESSEN ÉS
EGYEZTETÜNK IDŐPONTOT: 06 30 213 0663.
10%-OS ELEMKEDVEZMÉNYÜNK MÉG TART, NE HAGYJA KI!

Konyhabútor akciós áron

Laminált bútorlapos konyhabútorunk szín összeállításainak köszönhetően elegáns külsőt kölcsönöz.

Frontja 18 mm-es laminált bútorlap, kivető pánttal és fém fogantyúval szerelve. 38 mm vastag munkalapoknak köszönhetően nagy teherbírású, időtálló darab. Fiókjai nagy teherbírásúak, teljes kihúzású (nem lassítós) fiókszerkezettel rendelkezik. Alsó korpusza fehér, felső korpusza színazonos a kiválasztott front színnel.  Felső elemei dupla soros, felnyílós, kisebb elemei dupla oldalra nyílós vagy álló oldalra nyíló változatban rendelhetők és vannak üveges elemei is 40-es és 80-as méretben. Széles elem listájában megtalálhatók az álló kamra elemek, beépíthető hűtős elem, elszívós elemek és 20-as elemtől a 100-as elemig rengeteg variációval rendelkezik.

Foglaljon időpontot

A konyhabútor műanyag állítható lábakkal, és egybe lábelővel kapható. Igazán impozáns darab, amely tartós, időtálló társad lesz a konyhában.

Az elemek összeszerelve érkeznek, csavart-tiplit nem ad a gyártó hozzá, természetesen szerelés igénylésével minden kiegészítő alkatrészt biztosítunk. A bútorok karton sarokvédővel vannak ellátva a sérülés elkerülése miatt.

Javasoljuk a szakszerű szállítás és beszerelés megrendelését, hogy Önnek ezzel se kelljen bajlódnia.

Díjmentes látványtervezés

Széria konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk, ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Ajánlat kéréshez küldje el a helyszínt és betervezzük a konyha ajánlatba a szállítást is.

Visszahívást kérek

Beszerelési szolgáltatás

Érdemes velünk beszereltetni konyhabútorát, minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.

Nézze meg az elemjegyzéket (árakkal), a front és korpusz szín variációkat.

Kattintson lejjebb a linkre

Most minden konyha elemre
10% kedvezményt adunk.

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI KONYHABÚTORÁT?

Néhány korábbi munkánk

további képek az elkészült munkáink menüben

Díjmentes Látványtervezés

és ajánlat

    Skicc csatolása: